Parteneri

 

Confort și relaxare!

 

De la sfarsitul lunii august 2012 vă așteptăm să vă cazați în noul corp de cladire care se construiește pe domeniul Pănicel.
Aceasta va dispune de 34 de spatii de cazare:
- 4 apartamente 
- 28 camere duble twin 
Capacitatea totala va fi de 61 camere + 4 apartamente, totalizand 130 locuri.

Pănicel dispune deocamdată de 65 de camere confortabile, călduroase, luminoase și cochete. Mobila rustică, pictată, întregește atmosfera de spațiu autentic românesc cu care Pănicel dorește să vă familiarizeze.

Camerele sunt distribuite astfel:

- 22 de camere (din care 13 duble twin și 9 matrimoniale) situate în clădirea principală. Două camere din cele matrimoniale vor fi transformate în duble twin în circa două săptămâni.
- 9 camere, toate matrimoniale, situate în vila de lângă lacuri. Patru dintre acestea sunt deosebit de spațioase, au 38 mp, dispun de pat matrimonial si canapea extensibilă. Aceste camere sunt ideale pentru familiile cu copii.

Completare firească a unei bucătării tradiționale, unde mâncărurile ca la bunica la țară sunt gustoase, proaspete și preparate cu suflet. Toate deserturile pe care vi le oferim sunt produse de casă, naturale și fără conservanți. De altel, vă așteptăm să gustați din produsul unic pe care vi-l oferim, dulceața de roșii, deosebit de gustoasă!

Meniul diversificat poate fi întregit cu o porție de păstrăv proaspăt pe care sunteți invitați, dacă aveți această pasiune, să-l pescuiți personal din lacul aflat pe domeniul Pănicel. Nu trebuie decât să alegeți mămăliguța caldă, mujdeiul sau saramura!
Grupurile pentru pregătire profesională sau pentru taberele de copii beneficiază de reduceri importante la cazare, masă, echitație și alte servicii de agrement.
.

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date