Parteneri

 

Zâmbeşte, trăieşte şi visează!

"Trebuie neapărat să visez un cal! O iapă, un mânz, musai, ce-o fi, cum o fi, murg, sur, rotat, maro, potcovit sau nu, cal să fie. Caii îmi poartă noroc, de câte ori i-am visat am reuşit, am dat lovitura! Dar de ce oi fi visând eu atât de greu cai? Ce naiba îmi vin aşa de rar, de ce se lasă atât de greu? Visez câini, raţe, elefanţi, oi, bibilici, tot felul de drăcovenii, numai cai nu. De la Anul Nou încoace dac-am visat trei cai. Buni şi ăştia, au fost cu baftă, de ce să nu recunosc: la geometrie am împuşcat un şase, la naturale când să mă asculte a sunat de ieşire, la istorie m-a amânat pentru data viitoare, adică pentru mâine. Aşadar, mâine mă ascultă, musai să visez la noapte un cal, unul mare, alb, dacă se poate, sau cum o fi, murg, sur, rotat, maro..." (Mircea Sântimbreanu – "Recreaţia mare")

Asemenea lui Mircea Sântimbreanu visaţi, de data aceasta cu ochii deschişi, la un cal? Unul frumos, alb sau negru, cuminte sau nărăvaş? Care să vă înspăimânte şi să vă atragă în acelaşi timp? Care, o dată suit în şa, vă face să vă ţineţi repiraţia de emoţie? Pentru că brusc descoperiţi plăcerea şi pericolul, această combinaţie minunată pentru suflet?

Dacă visaţi un cal care să vă poarte măcar pentru câteva clipe într-o lume nouă, care vă poate învăţa lecţia libertăţii şi a coloanei vertebrale drepte, experienţa ce vă va aminti cum să respiraţi profund aerul curat, atunci nu vă rămâne decât să ne călcaţi pragul. Fredy, calul alb şi timid, vă va privi cu respect şi supunere. Iubeşte oamenii, iubeşte copii. Nero este rezervat pentru cei ce caută aventura. Cu coama neagră, încăpăţânat, fornăie nerăbdător să alerge la galop pe dealurile înverzite. Cezar este un Don Juan, cu cuceritor, e conştient de frumuseţea sa. Ştie să se facă iubit, nu rezişti să nu-i oferi un morcov sau să nu-l alinţi. Mezinul trupei, Fulger, cu stea în frunte, abia aşteaptă să se facă remarcat. Iar iepele Iola şi Lola, blânde, docile, ascultătoare vă pot învăţa lecţia răbdării.

Manej

Şi cum nu puteam lăsa copiii cei mai mici fără plăcerea de a călări, poneii Pony, Cătălina şi Ayana întregesc trupa de căluţi.

Cursurile de echitație pot fi susținute și în manejul acoperit, construcție nouă, unica din zonă, realizată la standarde internaționale.

Nu rămâne decât să daţi frâu liber viselor. Să zâmbiţi şi să trăiţi în aer liber, departe de praf şi betoane, bucuria de a fi liberi. Vă garantăm că "examenele" de a doua zi vor fi luate cu brio!

Cursurile de echitație pot fi susținute și în manejul acoperit, construcție nouă, unica din zonă, realizată la standarde internaționale.

Pentru orele de echitatie va invitam sa ne contactati direct pentru a va oferi mai multe informatii sau a va face o programare.

 

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date