Parteneri

 

Să muncim cu drag şi spor!

Cineva cu simţul umorului şi cu un fin simţ al observaţiei a spus că „viaţa e prea scurtă ca să muncim trişti!” Corect. Pornind de la acest fapt ne-am suflecat mânecile, ne-am încruntat şi, hotărâţi să vă creem condiţii să munciţi...veseli, cu bucurie, cu drag, mai exact, am construit o sală multifuncţională care îmbină utilul cu plăcutul. Asemeni unui joc Lego se poate transforma şi adapta celor mai diverse cerinţe. Cursanţi mai numeroşi (până la 400 de locuri) sau grupuri mai restrânse îşi pot găsi aici spaţiul ideal pentru a învăţa, pentru a comunica, pentru a interacţiona. Sau pentru a sărbătorii ceva important din viaţa lor.

Avem de toate. Şi staţie de sonorizare de ultimă generaţie, şi mobilier nou, comod şi util, şi bar, şi plasme 3D şi Internet wirelles, şi mai ales, multe, multe jocuri (biliard, darts, tenis de masă etc.). Nu rămâne decât să alegeţi unul din pachetele noastre din ofertă. Cu cazare, cu masă, cu bufet, cu foc de tabară şi purcel la proţap. Cei care l-au gustat au spus că a fost delicios...şi că s-au simţit atât de bine încât, cu siguranţă, vor reveni.

"Avem avantajul unor dotări de ultimă generaţie, al unui cadru natural minunat întins pe 90.000 de metru pătraţi, ce oferă intimitate şi linişte. Accesul la pensiune, din drumul naţional, este şi el facil, indiferent de anotimp. Rupţi de zgomot, de trafic, de poluare şi de betoane, aici timpul curge altfel. Treburile se fac destoinic şi de calitate. De la cazare, restaurant, oportunităţi de recreere până la condiţiile de gazduire a cursurilor. Nu trebuie decât să ne contactaţi, să vă rezervaţi perioada şi să ne treceţi pragul cu încredere. Aveţi toate motivele pentru a alege Pănicel. Noi vă garantăm servicii de cea mai bună calitate, petrecerea timpului rezervat traning-ului, aşa cum se spune în popor, cu drag şi spor". (Roxana Drăghici – manager general Pănicel)

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date