Loader

Restaurantul Nostru

Serviciile Noastre

Mic Dejun

Micul dejun este inclus in pretul cazarii

Pranz

Meniu a la carte  

Cina

Carne si peste la alegere

Pastrav la gratar cu legume

Pastrav, legume, lamaie

29 Lei

Piept de curcan la gratar cu legume asortate

Curcan, legume, cartofi prajiti

Papanasi cu smantana si dulceata

 dulceata la alegere

23 Lei

10 Lei

Șef Laurențiu

are 32 ani de experianta in domeniu si are pregatire profesioanala de bucatar chef, participant la concursuri si expozitii culinare, s-a alaturat echipei Panicel in urma cu 5 ani, obtinand numeroase aprecieri din partea clientilor. Este un bun preparator pentru conservarea muraturilor, este pasionat de prepararea produselor tradionale romanesti in special sarmalele cu mamaliguta, dupa cum multi clienti o spun,“ sarmale mai bune ca la Panicel nu am mancat nicaieri, nici la mama acasa “,urmareste mereu promvarea acestor produse.

Ingredientele  Noastre

Completare firească a unei bucătării tradiționale, unde mâncărurile ca la bunica la țară sunt gustoase, proaspete și preparate cu suflet. Toate deserturile pe care vi le oferim sunt produse de casă, naturale și fără conservanți. De altel, vă așteptăm să gustați din produsul unic pe care vi-l oferim, dulceața de maceșe, deosebit de gustoasă!

 

Meniul diversificat poate fi întregit cu o porție de păstrăv proaspăt pe care sunteți invitați, dacă aveți această pasiune, să-l pescuiți personal din lacul aflat pe domeniul Pănicel. Nu trebuie decât să alegeți mămăliguța caldă, mujdeiul sau saramura!

 

Grupurile pentru pregătire profesională sau pentru taberele de copii beneiciază de reduceri importante la cazare, masă, echitație și alte servicii de agrement.

Recomandarile noastre

 

 

 

Gratarul cu lemne si maiestria bucatatarului va face sa simtiti la Panicel adevaratul gust al pastramei si savoarea bulzului autentic. Chef Laurentiu va pune pe masa produsele traditionale alese cu grija de la oierii din zona si fermierii din Tara Barsei.

SPECIALITATILE BUCATARULUI

 

 

In jurul focului de tabara puteti savura altfel la Panicel un delicios berbecut la prototap  sau un purcel de lapte la cuptor, dupa pofta dumnevoastra!

COMPLEX TURISTIC PANICEL evenimente@panicel.ro